راه امام خمینی (رحمه الله) طریق نجات از ظلمات آخر الزمانی
اولین برکت انتظار
اولین برکت انتظار فرج، وقتی خواهد بود که انسان منتظر بفهمد چه نوع ظلمتی جلوی ظهور نورانی امام را گرفته و موجب شده که امام همچنان در غیبت باقی بمانند. انسان ها باید در گره زدن جان خود به خدا نقشی فعال داشته باشند و این کار با کمک امامی معصوم که واسطه بین انسان ها و خداوند است انجام می گیرد(1) و در این حالت است که انتظار با تمام شور و حرارت شروع می شود و انسان ها از جهان مادی و ماشینی شده فاصله می گیرند، زیرا: «ساکنان جهان ماشینی، با همه چیز مثل ماشین رفتار می کنند، آنان طبیعت را سرد و بی عاطفه می یابند و خودشان هم مثل آن می شوند.» (2)
کسی که با فرهنگ انتظار آشنا باشد ظلمات زمانه بر او حاکم نمی شود؛ چنین کسی بدون آن که به غاری پناه ببرد، در جامعه به وظیفه خود مشغول است و در عین حال، مواظب است که گرد و غبار ظلمانی آخرالزمان بر او ننشیند، زیرا او می داند که از یک طرف، خداوند چه شرایطی را با حاکمیت امام معصوم، برای بشریت رقم خواهد زد و از طرف دیگر، می بیند که با غیبت امام معصوم (ع) چگونه باطل، جای حق را گرفته است. چنین انسانی می تواند خودآگاهی و دل آگاهی لازم را به مردم زمانه خود نیز بدهد.
تا بفهمد چگونه گرفتار ظلمات زمانه شده اند و راه برون رفت از این شرایط چیست؟
رمز ورود به فرهنگ انتظار
انسانی که منور به نور بصیرت شد، می داند که مشکل اصلی کدام است و چه نوع زندگی را باید مد نظر انسان ها قرار دهد. در آن صورت است که معلوم می شود اشکال اساسی وضع موجود جهان چیست و چرا مشکلاتی مثل بیکاری و مواد مخدر گریبان بشریت را گرفته و چرا هر چه تلاش می شود هیچ راهی برای برون رفت از آنها پیدا نمی شود. اگر به خوبی روشن شد که ظلمات آخرالزمان به چه معنی است، آن افق نورانی شروع به طلوع می کند و انسان وارد فرهنگ انتظار می شود و چنین حالتی یقیناً به ظهور حضرت صاحب الامر(ص) ختم خواهد شد؛ چون انتظار، به معنی حقیقی آن، پدیدار شده است.
اگر مشکلات اصلی بشر امروز، صرف بیکاری و فساد جوانان و مواد مخدر و امثال اینها باشد که هر انسان معمولی هم می تواند آنها را به عنوان یک مشکل بفهمد و برای رفع آنها تلاش کند و خواستار جامعه ای خالی از آنها باشد. ولی آن چیزی که اولیای الهی می فهمند و منتظر آن هستند، چیز دیگری است، بسیار بالاتر از این نوع خواسته ها، در همین رابطه، باید آن حجابی که روح ایمان را در صدر اسلام پوشانده بشناسیم تا به آن نحو که مقام معظم رهبری (رحمه الله) ترسیم کردند وارد فرهنگ انتظار شویم و بفهمیم که چرا ائمه (ع) تلاش کردند تا «اسلام را به همان مسیری که پیغمبر پیش بینی کرده بودند، برگردانند».( 3)
ادامه مطلب راه امام خمینی (رحمه الله) طریق نجات از ظلمات آخر الزمانی...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( شنبه 91/5/7 :: ساعت 5:55 صبح )
انتظار خورشید
هر شب، منتظر طلوع خورشد فردا هستیم؛ اما معنای انتظار خورشید، آن نیست که تا صبح در تاریکی به سر ببریم، بلکه تا آمدن خورشید، هر کس اتاق خود را روشن می کند. یا در زمستان، منتظر فرا رسیدن بهار هستیم، ولی معنایش این نیست که در طول زمستان از سرما بلرزیم و اتاق خود را گرم نکنیم.
امام زمان (عج) در زمان غیبت همانند خورشید پشت ابر است و ما منتظران رؤیت خورشیدیم؛ اما این بدان معنا نیست که دست روی دست بگذاریم و هیچ کاری نکنیم، بلکه در زمان غیبت امام زمان (عج) باید به مقدار توان خود با ظلم مبارزه کنیم و در صدد اصلاح خود و جامعه برآییم.
در روایت می خوانیم: «افضل الاعمال انتظار الفرج؛ (1) بهترین اعمال، انتظار فرج [ حضرت مهدی (عج)] است.»
بر اساس این حدیث، انتظار، یک حالت نیست، بلکه عمل است. بنابراین منتظران واقعی، باید اهل عمل باشند.
کسی که منتظر مهمان است، آرام نمی نشیند و خانه را برای آمدن مهمان آماده می کند. بنابراین آمادگی برای ظهور، با خودسازی، امر به معروف، دعوت به حق و آگاه سازی دیگران از وظایفی که در دوران غیبت امام زمان (عج) دارند، ممکن خواهد شد.
چراغ
فرض کنید چراغی را برای روشنایی و گرما بخشی، نزد کودکی می گذاریم، اما او از روی جهالت و نادانی به آن سنگ می زند. ما هم برای اینکه بچه به چراغ آسیب نزند، آنرا بر می داریم. برداشتن چراغ، دلیل ترس و ناتوانی ما در برابر کودک نیست؛ به عبارت دیگر، ما از قدرت او نمی ترسیم، بلکه از خطا و اشتباه او می ترسیم. امامان بزرگوار ما مانند چراغ های هدایتی هستند که خداوند در مسیر انسان ها نصب کرده است؛ اما در اثر اشتباه و خطای گذشتگان، یازده تن از آنها به شهادت رسیدند و تنها یکی از آنان، یعنی امام زمان (عج) باقی مانده است و خداوند برای جلوگیری از اشتباه ما که به آن آسیبی نزنیم، آن حضرت را از دیدگان ما غایب ساخته است و تا هنگامی که احتمال این اشتباه باشد، غیبت آن حضرت همچنان ادامه پیدا می کند و از ظهور او هم خبری نیست که نیست.
ادامه مطلب انتظار خورشید...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( شنبه 91/5/7 :: ساعت 5:54 صبح )
فرج بعد از شدت
«در آخرالزّمان از جانب حاکمان، بلای شدیدی بر امّت من نازل میشود که شدیدتر از آن شنیده نشده است، تا اینکه سرزمین پهناور بر آنها تنگ میشود و زمین پر از ظلم و جور میشود. مؤمنان هیچ پناهگاهی از این ظلم نمییابند تا بدان پناه برند، پس خداوند مردی از خاندان مرا برمیانگیزد تا زمین را از قسط و عدل پر کند، همانگونه که از ظلم و جور پر شده بود..
اشاره:
ذکر جایگاه امام مهدی(ع) در «قرآن کریم» یکی از مباحث جذّاب و مهم در حوزة معارف مهدوی است. آنچه که پیش روی شما خوانندگان محترم موعود قرار میگیرد، بحثهای زیبایی است از آقای هادیان شیرازی در این باره.
«امّن یجیب المضطرّ إذا دعاه و یکشف السّوء و یجعلکم خلفاء الأرض الهٌ مع الله، قلیلاً ما تذکّرون؛1
کیست که درمانده را زمانی که او را بخواند اجابت کند و گرفتاری را برطرف سازد و شما را جانشینان این زمین قرار دهد؟ آیا معبودی با خداست؟ چه کم پند میگیرید!»
1. بررسی جایگاه و موقعیّت آیه
ادامه مطلب فرج بعد از شدت...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( شنبه 91/5/7 :: ساعت 5:53 صبح )
حالا میانمار، ضجهای آشنا میزند
خبرگزاری فارس: مصطفی کارگر شاعر اهل جنوب کشومان در واکنش به کشتار بیرحمانه مردم میانمار شعری سروده است.
خبرگزاری فارس: حالا میانمار، ضجهای آشنا میزند
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات فارس، مصطفی کارگر شاعر اهل جنوب کشومان در واکنش به کشتار بیرحمانه مردم میانمار شعری سروده و برای انتشار در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده است. این شعر به شرح زیر است:
ادامه مطلب حالا میانمار، ضجهای آشنا میزند...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( چهارشنبه 91/5/4 :: ساعت 10:38 عصر )
شعری برای مسلمانان میانمار که مظلومانه کشته میشوند
خبرگزاری فارس: مجید سعدآبادی شاعر جوان کشورمان برای مردم مسلمان و مظلوم میانمار شعری سروده است.
خبرگزاری فارس: شعری برای مسلمانان میانمار که مظلومانه کشته میشوند
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات فارس، مجید سعدآبادی در واکنش به جنایاتی که هر روز بر مردم مسلمان میانمار میرود شعری سروده است. تعبیرهای زیبا و در عین حال تلخ سعدآبادی از زنانی که در میانمار کشته میشوند و زنان دیگر ظریف و تکان دهنده است او شعرش را به مردمان مسلمان و مظلوم " میانمار " که شاعرانه میمیرند، تقدیم کرده است:
ادامه مطلب شعری برای مسلمانان میانمار که مظلومانه کشته میشوند...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( چهارشنبه 91/5/4 :: ساعت 10:37 عصر )
واکنش حزب حرکت ناسیونالیست ترکیه به کشتار مسلمانان در میانمار
خبرگزاری فارس: حزب حرکت ناسیونالیست ترکیه با صدور بیانیه ای ضمن واکنش به کشتار مسلمانان در میانمار و سوریه این اقدامات را بخشی از حمله قدرت های سلطه گر علیه جهان اسلام توصیف کرد.
خبرگزاری فارس: واکنش حزب حرکت ناسیونالیست ترکیه به کشتار مسلمانان در میانمار
به گزارش دفتر خبرگزاری فارس در ترکیه، در پی کشتار مسلمانان مظلوم میانمار توسط بودیست های افراطی که با حمایت نیروی پلیس و دولت میانمار صورت می گیرد، حزب حرکت ناسیونالیست ترکیه با صدور بیانیه ای نسبت به این جنایت فجیع واکنش نشان داد.
ادامه مطلب واکنش حزب حرکت ناسیونالیست ترکیه به کشتار مسلمانان در میانمار...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( چهارشنبه 91/5/4 :: ساعت 10:35 عصر )
تصاویر تکان دهنده از نسل کشی مسلمانان در میانمار
خبرگزاری فارس: آمار رسمی نشان می دهد تاکنون بیش از 20 هزار مسلمان در میانمار کشته شده اند و به بیش از 5 هزار زن در این کشور تجاوز شده است.
به گزارش مانیتورینگ فارس، میانمار در روزهای اخیر شاهد افزایش حملات بودائی های تندرویی بوده که در سایه سکوت رسانه های غربی به کشتار مسلمانان این کشور می پردازند.
دولت میانمار تاکید دارد که مسلمانان شهروند این کشور نیستند
ادامه مطلب تصاویر تکان دهنده از نسل کشی مسلمانان در میانمار...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( چهارشنبه 91/5/4 :: ساعت 10:33 عصر )
جنبش وبلاگی مبارزه با نسل کشی در میانمار
قال رسول الله (ص): مَن سَمِعَ مُنادیا یُنادی یا للمسلمین فلم یَجبه فلیسَ بِمُسلم
حضرت رسول(ص):هرکس فریاد کمک "ای مسلمانان"را شنید وپاسخی نداد،پس او مسلمان نیست!!
در میانمار از کشتار مسلمانان پشته ساخته اند و ما اینجا نشسته ایم وسر قیمت مرغ بحث میکنیم!
ای سازمان ملل برخیز و ببین!چرا خفه شده ای ویک بیانیه هم نمی دهی!!!!!
ای به اصطلاح صلح دوستان جهان برخیزید!!
آمریکا ،انگلیس،اسرائیل !!مدعیان حقوق بشر بیدار شوید!!
ما وبلاگ نویسان ایرانی حمایتمان از مسلمانان محروم ومظلوم میانمار اعلام می کنیم و از همه آنهایی که دستشان می رسد و هیچ حرکتی نمی کنند برائت می جوییم!
دیدن مطالب زیر برای افراد زیر 18سال توصیه نمی شود(+18):
کلیپ تصویری کشتار مسلمانان میانمار
سخنان ولی امر مسلمین جهان در رایطه با میانمار
لطفا با کپی کردن مطلب فوق در وبلاگتان در ایجاد یک جنبش وبلاگی عظیم یاری کنید!!!
وجود امام مهدى علیه السلام از دیدگاه عقل
امام مهدی (ع) - مکتب مهدویت
پرسش : برهان لطف چگونه بر وجود امام زمان علیه السلام دلالت دارد؟
پاسخ : در تقریر برهان لطف بر وجود امام زمان (ع) ابتدا به مقدماتى اشاره مى کنیم:
1 - به یک جهت لطف به دو قسم تقسیم مى شود:
الف. لطف محصّل:
لطفى که با آن، مکلّف به اختیار خویش طاعت را بر مى گزیند.
ب. لطف مقرّب:
لطفى که مکلف با آن، به انجام واجبات نزدیک تر واز ارتکاب محرمات دور مى شود.
2 - متکلمان عدلیّه اعم از امامیه و معتزله، لطف را بر خداوند واجب مى دانند، زیرا او بندگان خود را عبث وبیهوده نیافریده است، لذا هر چه را که در رسیدن آنها به هدف مؤثّر است باید انجام دهد که از آن جمله لطف است.
قاعده لطف مقرّب ایجاب مى کند که در میان جامعه امامى باشد که محور حقّ بوده وجامعه را از خطاى مطلق باز دارد. از همین رو است که مى گوییم: اجماع حجّت است. قاعده لطف اقتضا مى کند که رئیسى در میان مردم باشد، رئیسى که نمى تواند نسبت به جامعه بى تفاوت باشد، تا اگر همه جامعه به بیراهه رفتند آنها را هدایت کند ونگذارد که امت، اجتماع بر باطل کنند.
صفّار به سند خود از امام صادق (ع) نقل کرده که فرمود: «إنّ اللَّه جلّ وعزّ أجلّ وأعظم من أن یترک الأرض بغیر إمام»؛ «همانا خداوند عزّوجلّ جلیل تر وعظیم تر از آن است که زمین را بدون امام رها کند.»( بصائر الدرجات، ص 485، باب 10، ح 3)
ادامه مطلب وجود امام مهدى علیه السلام از دیدگاه عقل امام مهدی (ع)...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( چهارشنبه 91/5/4 :: ساعت 10:14 عصر )
ولایت امام مهدى علیه السلام
امام مهدی (ع) - مکتب مهدویت
پرسش : ولایت به چه معنایى است؟
پاسخ : ولایت در لغت به معناى قرب ونزدیکى است.
فیومى مى گوید: «وَلْى مثل فَلْس به معناى قرب ونزدیکى است».(مصباح المنیر، ماده ولى)
در اقرب الموارد آمده است: «وَلْى عبارت است از قرار گرفتن فرد یا شئ دوم به دنبال فرد یا شئ اول بدون فاصله ...».(اقرب الموارد، ماده ولى)
راغب اصفهانى مى گوید: «ولاء وتوالى به معناى آن است که دو چیز ویا بیشتر طورى کنار هم قرار گیرند که بین آن دو، غیر از خود آنها چیز دیگرى فاصله نبوده باشد».(مفردات راغب، ص 523)
با توجّه به حالات اولیه انسان در کاربرد الفاظ واینکه معمولاً کلمات را در آغاز براى بیان معانى مربوط به محسوسات به کار مى برد، مى توان گفت:
واژه « ولایت» در آغاز براى قرب ونزدیکى خاص در محسوسات «قرب حسى» به کار رفته است، آن گاه براى قرب معنوى استعاره آورده شده است. بر این اساس، هر گاه این واژه در امور معنوى به کار مى رود بر نوعى از نسبت قرابت دلالت مى کند ولازمه آن این است که ولىّ نسبت به آنچه بر آن دلالت دارد داراى حقّى است که دیگرى ندارد ومى تواند تصرّفاتى را بنماید که دیگرى جز به اذن او نمى تواند. مثلاً ولىّ میّت مى تواند در اموال او تصرف کند. این ولایت او ناشى از حق وراثت است. کسى که بر صغیر ولایت دارد حق تصرف در امور وى را دارد، وکسى که ولایت نصرت دارد مى تواند در امور منصور «آن کسى که نصرتش را عهده دار است» تصرف کند. خداوند ولى امر بندگان خویش است یعنى امور دنیوى واخروى آنها را تدبیر مى کند واو ولىّ مؤمنان است، یعنى بر آنها ولایت خاص دارد.
بنابراین، حاصل معناى ولایت در همه موارد استعمال آن، گونه اى از قرابت است که منشأ تصرف ومالک بودن تدبیر است.(المیزان، ج 6، ص 12)
به عبارت دیگر: ولایت، نوعى اقتراب ونزدیکى به چیزى است، به گونه اى که موانع وحجاب ها از میان برداشته مى شود.(المیزان، ج 5، ص 368)
حال اگر کسى با ریاضت هاى نفسانى وقابلیّت هایى که براى خود ایجاد کرده، واز طرفى دیگر مورد عنایات والطاف الهى قرار گرفته وبه مقام قرب تامّ الهى نایل شود، این چنین شخصى از جانب خداوند بر مردم ولایت دارد، ولایتى که لازمه آن این است که ولى نسبت به آنچه بر آن دلالت دارد، داراى حقّى است که دیگرى ندارد واو مى تواند تصرّفاتى بنماید که دیگرى جز به اذن او نمى تواند. وهمه اینها به اذن واراده ومشیّت خداوند است.
ادامه مطلب ولایت امام مهدى علیه السلام امام مهدی (ع)...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن زارع ( چهارشنبه 91/5/4 :: ساعت 10:13 عصر )